sept.
09

Apel la acțiune

După un an (8 August 2017) de la momentul când am comunicat conducerii Bisericii Baptiste din România, DOBOS FLORIAN este încă păstrat să aibă grijă de ”mieii” și mai ales ”mielușelele” Bisericii Domnului, ca PASTOR DE TINERET in Comunitatea de Hunedoara, România.

Acest pastor-pedofil activează încă, deși s-a menționat în corespondența cu Conducerea Bisericii Baptiste din România că acesta a fost confruntat, iar el …nu a recunoscut! (bineînțeles, ca orice pedofil).

Deși corespondența cu Conducerea Bisericii a fost lungă și datele au fost clare, frații au decis totuși… să-l păstreze, pentru salvarea imaginii Bisericii.

Lucrurile sunt prea grave și cu implicații dezastuoase în viața copiilor, pentru a fi ”lăsate în marea uitării”. Se spune că trebuie ”să lăsăm cazul în mâna lui Dumnezeu”, dar de asemenea se spune că ”noi suntem mâna lui Dumnezeu”… Atitudinea lipsită de sens și nepăsare în a menține pe acest individ în preajma copiilor Bisericii, este foarte gravă.

Imaginea a fost postată pe pagina de FB a acestuia, și îl prezină pe acest ”iubitor de copii” pedofil Dobos Florian, avand pe genunchi o fetiță…

Într-o țară din Uniunea Europeană, cu legi serioase care sancționează pedofilia, ce sugerați Bisericii Baptiste să facă?

Într-o Biserica Baptistă activă, care se pregătește (prin post și rugăciune) să susțină în România VALORILE FAMILIEI în luna Septembrie 2018 – în cadrul Referendumului, ce sugerați Bisericii Baptiste să facă?

Dr. MargiAnne Isaia, MD MPH, MS, PCC-I