nov.
30

Evadare…

CUM EVADEAZĂ UN PEDOFIL DIN BISERICA ADVENTISTĂ, CAND E VORBA DE O CONFRUNTARE…

Am avut recent un moment unic:

Ca de obicei, în perioada iernii, pedofilul adventist Vasile Fereșteanu a sosit în țările mai calde și Sâmbătă dimineața 30 Noiembrie 2013 a apărut la Biserica Română Adventistă din Loma Linda.

De data aceasta, acest pedofil netratat VF arăta mai fragil și aparent se mișca mai greu (sau juca acest rol).

Pornind de la o simplă întrebare “Cât timp va mai trăi?”, am intenționat cu aceasta ocazie să îl abordez cu o singură întrebare pentru sufletul lui:

“Ce faci acum, în prag de veșnicie, gata să apari în fața judecății, cu numeroasele cazuri de victime, pe care le-ai distrus de-alungul întregii tale vieți?”

Aveam în mână un dosar important cu scrisori din partea victimelor lui VF și îl așteptam la ieșire. Intuind o confruntare, cațiva frați protectori au scos pe VF pe o ieșire laterală și l-au condus la mașină. Sesizând momentul, împreuna cu Margie, ne-am apropiat imediat de mașină și i-am întins mâna lui VF. M-am recomandat: Sunt Gabriel Isaia. Aș dori să vorbim puțin…” Unul din „protectori” lui, pastorul O.I. a protestat și a insistat ca VF să intre în mașină…

M-am adresat lui VF: „Vreau să am o discuție cu tine un minut, se poate?”

Pastorul O.I. continua să se opună să nu discutam cu VF, protesta să ne acopere prin cuvinte, făcea tot felul de zgomote fără rost, pentru ca VF sa nu raspundă…

In final VF a raspuns: „La capitolul acesta, eu nu discut! Nu discut! Am fost la voi la masă…”  L-am întrebat: ”O știi pe Margie? VF a răspuns: A fost de două ori, în doi ani la rând, câte două săptămâni la mine… Dar, nu discut!”

Deci, recunoaște ca Margie (la 12 ani) a fost eleva lui la vioară!!!!

Pastorul l-a împins cu forța în mașină…

Am ramas uluiți!

Un sărman și mizerabil agresor de o viață, în prag de veșnicie, rămâne pietrificat!…

Iar în spatele lui, un „pastor” care nu dorește o clarificare în viața acestui om nenorocit; un biet om în prag de a-și încheia viața încărcat cu vina sutelor de victime, unele pierdute chiar pentru totdeauna…

Wow, ce zi de Sabat!

S-a scris ceva, undeva, în analele Cerului și despre rezultatele acestei încercări?

 

Din partea „Misiunii Bărbatului”,

Gabriel Isaia

 

PS.  Cine sunt chemați să lucreze cu agresorii, dacă nu bărbații?  Cine sunt chemați să salveze oameni, dacă nu pastorii?