feb.
12

ELLA – Scrisoare deschisa…

ELLA: Scrisoare deschisa din partea unei victime

Draga mea,

Din nefericire eu am fost victima abuzului sexual pe cand aveam doar 6 ani… Nu sunt victima lui feresteanu, ci a altuia, ca sunt atat de multi si unde te gandesti mai putin. Povestea mea este una aparte, dar am trait aceeasi tragedie ca orice copil abuzat. Stiu "cu ce se mananca" aceasta "joaca" sau "greseala" a unui agresor. Nu vreau sa intru in detalii, dar am un document in care am scris povestea cea mai urata a vietii mele si sincer ti l-as trimite, ca sa ai idee ce si cum traieste o fetita abuzata sexual.

Gandeste-te, te rog, insa, ca imi va fi greu sa mi se rasuceasca din nou cutitul in rana – prin neincredere, insensibilitate sau chiar batjocura, cum fac unii pe forum. Sa stii ca iti scriu cu incredere si cu durere in suflet.

Inteleg ca marea ta problema este cumplita dezamagire ca un astfel de personaj foarte indragit de tine si care niciodata nu ti-ar fi trecut prin cap ca ar face asa ceva, totusi a facut asta de foarte multi ani si cu foarte multi copii. Daca ar fi sa fie dupa dorinta inimii mele, te rog sa ma crezi ca as fi prima care as vrea sa nu fie adevarat. Niciodata, dar NICIODATA nu as fi vrut sa mi se intample asta si nici sa se intample altora. Totusi este o realitate care m-a doborat de multe ori si nu am alta posibilitate decat sa o accept si sa fac tot ce pot in a reduce din urmarile ei cele mai ascunse si dezastruase, si in a preveni distrugerea altor suflete si vieti.

 
Stiu ce inseamna abuzul sexual, care implica si alte tipuri de abuz si stiu ce inseamna sa nu fii crezut si sprijinit in cea mai mare durere care iti schimonoseste sufletul. Stiu ca asa ceva nu se inventeaza, iar daca una ar fi nebuna sau alta ar minti, nu s-ar intampla la fel cu cel putin 20 de victime ale agresorului feresteanu, dintre cele care au vorbit pana acum.
Sunt 20 de persoane mature, cu mintea intreaga, din diferite locuri, care nu se cunosc si nu s-au vazut niciodata, si fara sa vorbeasca intre ele au reusit sa spuna tragedia lor, tocmai pentru a preveni alte tragedii de felul acesta. Nu cred ca este uman sa fie condamnate tocmai pentru ca au spus o realitate pe care nu o mai suportau in tacere, pentru ca tacerea iti macina ceea ce a mai ramas din acel suflet nobil, care il aveai pe cand erai un copil fericit. Tot tacerea a dat curaj agresorului sa profite in nenumarate ocazii de copii pentru a-si implini placeri sexuale dintre cele mai decazute.
 
Eu stiu ca in astfel de crime esti expus unei vulnerabilitati deosebite, pentru ca trupul si viata ta stau marturie impotriva unui evanghelist international. Pe langa aceasta empatie care o am pentru victimele abuzului in general, tot ce stiu si cate ceva am scris pe forum – stiu din surse SIGURE de la victime, direct sau indirect.
Sunt victime chiar din biserica ta, poate pe unele le cunosti ca persoane, dar nu stii povara pe care o poarta in suflet. Aceste persoane au nevoie de intelegere, de sprijin, de dragoste si de ceea ce inseamna cu adevarat frate si sora. Si feresteanu are nevoie de a de a fi oprit din astfel de crime (ultima victima de care se stie este de acum 2 ani, asadar acea fata este cu putin mai mica decat tine…), izolat de copii (asta chiar daca inseamna detentie) si ajutat sa se prinda cu toata fiinta lui de Singurul care il poate ierta si scoate din mana satanei in care a stat toata viata.

Vinovatia lui este o realitate ce nu poate fi schimbata, chiar daca dorim asta cu orice pret. Eu imi doresc foarte, foarte mult sa fie altfel si sa spun cu totul altceva despre el si ceilalti agresori, dar ar insemna sa mint, sa lovesc in copiii abuzati si in Insusi Tatal lor. Crede-ma ca nu pot face asa ceva.


feresteanu este vinovat indiferent daca recunoaste sau nu. Faptul ca a recunoscut este de ajutor pentru cei care nu credeau asa ceva si pentru o colaborare cu justitia. Agresorul meu nu recunoaste nici astazi ceea ce mi-a facut. De asemenea majoritatea agresorilor nu recunosc.

Vreau sa iti mai spun un singur lucru si inchei, pentru ca nu vreau sa te plictisesc sau sa te obosesc cu mesajul meu. Gandeste-te ca sunt copii abuzati sexual de proprii lor tati (o fetita a fost abuzata in mod repetat de tatal ei de cand avea 4 ani), frati (doua surori abuzate de fratele lor mai mare pe cand ele aveau 6 si 8 ani), unchi (o fetita orfana abuzata sistematic de unchiul ei care o ingrijea, chipurile – era si prezbiter in biserica) sau bunic (asa cum este un alt caz in tara acum si de care am aflat curand). Toate acestea se petrec in biserica adventista si sub umbrela misiunii, a pastoratiei sau a diferitelor functii in biserica – prezbiter cu binecuvantare si altele.

 
Daca este un agresor sexual propriul tata, frate, unchi sau bunic, ce ne impiedica sa credem ca un strain, un barbat necasatorit – dovedit de atat de multe victime – poate sa faca asa ceva?!? Nimeni nu este infailibil pe acest Pamant blestemat si, asa cum am scris pe forum, nu poate fi o legatura intre lucrarea lui Dumnezeu si placerea sexuala a pedofilului feresteanu.

Cine doreste sa fie abuzat, sa poarte durere, rusine si o vinovatie care nu-i apartine, pentru ca avea doar 4 sau 6 ani, iar acum sa fie din nou victimizat pentru ca relateaza istoria lui?!? NIMENI !

Draga mea, stiu ca iti este greu, dar ma rog pentru tine. Asa cum am mai spus – sincer te pretuiesc.  

Esti o tanara deosebita si inteligenta. Domnul te va ajuta sa treci si sa cresti in aceasta criza majora din viata ta. El iti va da putere si discernamant intre adevar si minciuna, oameni si demoni, victime si agresori…
Iti doresc multa binecuvantare si Pace de la Tatal nostru drag!
 
Cu dragoste si speranta,
ELLA